Щерката на Ивет Григорова ходила на психолог заради развода (Сестрата на Луиза Григорова имала проблеми с гнева)

0

Преди 2 лета модната шефка Ивет Григорова се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради настоящия си приятел Атанас, с когото няколко месеца поддържали извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно.

Григорова не крие, че е много хлътнала по актуалния си приятел. Дори й се струва нелогично, че такава любов я e споходила в много по-късна възраст. Запознати издават, че Атанас никога не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявила желание да го дари с наследник, но вече се отказала от тази идея.

„Единственото бебе, което ще дундуркам, е внукът ми!”, коментирала блондинката през хора от обкръжението си.

Откакто се залюби с по-младия Атанас, модната шефка е в доста обтегнати отношения с бившия си съпруг Евгени, от когото има 16-годишна дъщеря на име Кристина. Гордият интериорен дизайнер не желае да се вижда блондинката и отказва да общува с нея. Според запознати той все още я ненавиждал заради изневярата и не намирал сили да й прости.

Най-много от раздялата на Ивет и Евгени страдала щерка им, която е в трудна тийнейджърска възраст. До онзи момент семейството водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата буря. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със замах захвърлила 17-годишен брак в миналото. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, за да превъзмогне развода на родителите си и да овладее пристъпите на гняв, които имала.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има друг мъж. Звездата не очаквала подобен развой на събитията и в началото упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче променила мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя установила, че той изобщо не е лош човек.

Ивет е споделяла, че с Минев се срещнали за първи път в столично заведение и той направил крачка към сближаване, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във Фейсбук и след това й написах съобщение“, разказвал е Атанас.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла лаконично, защото по това време все още била семейна. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало.

Прегледана: 177263

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече