Юлиян съди „Игри на волята“! Изкараха ме ЗЛОДЕЙ, искам си парите!

0

Юлиян Златев, който участва в първия сезон на „Игри на волята“, съди продуцентите на предаването. Делото, което се точи вече 2 години, е с иск за 200 000 лева – колкото бе голямата награда за победителя.

Шоуто бе спечелено от Добрин Николов, а учителят по физическо Юлиян остана втори. Златев е категоричен, че той е трябвало да грабне голямата награда, но от продукцията са го измамили.

На няколко пъти той заплашвал с адвокати още докато текат снимките на шоуто. „Това ми изигра лоша шега. В договора ми пишеше, че победителят се определя с битка. А изведнъж, дни преди финала, ни съобщиха, че ще го изберат чрез гласуване. Явно не са искали аз да взема 200 бона“, споделя още Златев.

И допълва: „Още след края на шоуто исках да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги показват, което ме навява на мисълта, че съм прав“, ядосва се Юлиян.

Но това не е единствената причина, поради която ги съди. Учителят смята, че от предаването са го представили в лоша светлина и умишлено са уронили авторитета му.

„Изкараха ме злодей и женомразец. Показаха ме съвсем друг образ от този, който съм в действителност. А аз тогава имах сериозна приятелка. Вече съм женен. Работя с малки деца. Това много ми се отрази. Бях стресиран. Един от исковете е точно за уронване на авторитета ми“, твърди Златев.

Докато „Игри на волята“ вървеше на екран обаче, зрителите масово го критикуваха точно заради поведението му и обидите, които бълваше срещу жените. „Нима някой ти сложи тези грозни думи в устата?! Това няма как да се манипулира! Или си го казал, или не! А ти през цялото време се държеше арогантно, обидно и злобно. Не ти е виновна продукцията“, обвиняват го зрители.

Прегледана: 172270

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече