Яна Маринова се намърда на мястото на Алекс Сърчаджиева! Кой плати рокадата?

0

Яна Мaринова ще е водеща в новия сезон на „Игри на волята”.

Въпреки че на този етап актрисата не е потвърдила, че е подписала контракт с Нова телевизия, лаконичните отговори на Сърчаджиева са красноречиви.

Не по собствено желание вдовицата на Иван Ласкин се е отказала от доходоносното начинание. Без съмнение хонорарът й за първия сезон е бил с много нули.

Но се е намерил някой, който знае как и кога да намести новата титулярка, коментират от кухнята на медията.

Колкото и да се замазват очите на феновете с това, че Маринова е много по-атлетична и се вписва идеално в духа на предаването, ясно е, че не е взета само заради „красивите й сини очи”, както има една дума. Роля е изиграла нечия щедрост, която й е осигурила мястото й пред камерите.

Тепърва ще следим развръзката. На този е ясно, че напливът на кандидати за участие в шоуто е огромен.

Кастингите отсяват най-колоритните и подготвени претенденти, като се знае, че вече са започнали и същинските снимки.

Мястото на снимачната площадка отново е край Царево, но този път е избран друг плаж. Първоначално съревнованията ще са край Силистар, а след това – на Попския плаж. За него се знае, че е на-малкият в района. Едва около 150 метра. Именно поради това се правят и предложения, че състезанията няма да са чак толкова тежки. Нещо, с което Сърчаджиева щеше да се справи идеално, ако не й бяха измъкнали залъка точно преди да го захапе.

Прегледана: 166984

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече