2-годишният син на Джулиана Гани не излиза от фитнеса! Мъжът й се фука, че го гледа добре

0

„Илиян не иска да ми даде детето, отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана. От четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва., а сторитата. Бившата ми свекърва също отказва да го вразуми с предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно.“

Това разкри Джулиана Гани, която докато бе в чужбина, хвана мъжа си Илиян Найденов в изневяра. Тя все още не е виждала сина си Давид, а междувременно Илиян залива мрежата със сторита, на които е с детето.

„Иска да ме изкара лоша майка, която не е с детето си“, оплака се Джулиана.

Какво обаче се вижда на въпросните сторита? От няколко дни насам клипчетата са от едно и също място – фитнес залата, където малкият Давид е заедно с татко си.

Със сигурност за едно 2-годишно дете залата не е най-доброто място, където да прекарва времето си – без слънчева светлина и чист въздух. „Ако това им е „перфектното гледане“ – беж да си взимаш детето, момиче“, съветват фенове Малката Джулка. А други се страхуват за безопасността на момченцето, което държи гиричка над главата си.

Прегледана: 174480

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече