3 в 1 – неочаквано добра ИЗЛАГАЦИЯ! Джизъса, Малката Перука и Божигол се хилят като изоглавени в реклама! Скъсват ги от бъзици

0

3 в 1 – Джизъса, Малката Перука и Божигол, се оказаха неочаквано добра… излагация! Звездното футболно трио участва в реклама на Efbet и стана за посмешище на букмейкъра и българския футбол като цяло.

В рекламния пост тримата са се гушнали и се хилят абсурдно, рекламирайки бонуси в залаганията. „Тръпката е навсякъде“, гласи рекламата, а фенове я перифразираха: „ТръТката е навсякъде“.

Подигравателните коментари не са неочаквани. Ники Михайлов, Валери Божинов и Благой Георгиев са сред най-недолюбваните футболисти у нас и често са обект на гавра.

Причината е в липсата на каквито и да било постижение от тяхна страна, и в същото време – необузданото им увлечение към жените и заведенията.

Малката Перука и Божинката отдавна е трябвало да последват примера на Благо Джизъса и да се оттеглят от футбола. Двамата така и така с нищо не се открояват на терена и мога единствено да изпъкнат с някоя безумна реклама, смятат запалянковци.

Прегледана: 153882

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече