Тони Димитрова: Напук на пандемията – стягам се за новогодишната нощ!

0

Тони Димитрова е сред любимите звезди на българската сцена. Чаровната певица успява над четвърт век да поддържа интереса към музиката, която прави.

В интервю за в. „Уикенд” певицата разказва как се развива творческият й живот в условията на корона-криза:

В момента уговарям участие за новогодишната нощ. Всеки от нас изпитва своите съмнения дали ще се случи онова което планира, но такова е положението в момента. През август имах доста ангажименти. През септември също ще е така.”, разказва Тони.

И допълва, че до края на месец й предстоят редица сборни концерти.

Димитрова не е спряла да прави и нови песни, но на настоящия етап нещата се случват по-бавно. И разказва, че чака да се появи „нейната” песен. Тя ще е познае и ще я направи, споделя певицата.

Разказва и за ангажиментите си в театъра:

През пролетта два спектакъла отпаднаха заради пандемията. Не знам дали ще бъдат възстановени през новия театрален сезон, който, доколкото знам, ще започне през октомври. Ако продължим да ги играем или ми предложат участие в нова постановка, ще приема с най-голямо удоволствие. Ковид-19 е нещо, с което се налага да живеем за първи път и никой не е наясно, какво ще се случи напред във времето. Странна е ситуацията, неизвестността е голяма., заключва Димитрова.

Прегледана: 144431

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече