Намърда се! Мъжът на Петя Дикова стана шеф, обгрижва и бившата

0

Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете й деца мизерстват с едно майчинство и помощите за безработни, които взима бащата в семейството – Илиян Любомиров, време е да се успокои. Бившият панелист на Гала е започнал добре платена работа като директор в една от най-успешните рекламни агенции в България, пише „Уикенд”.

Илиян Любомиров, който доскоро се представяше като поет, е заменил стихоплетството с работа за големи корпоративни клиенти. Това е станало още докато е работел в шоуто „На кафе” на Нова телевизия, от което го уволниха преди близо година. Или поне така е отбелязано в кратката му визитка, поместена на сайта на агенцията. В нея е написано, че „сега Илиян е ко-водещ в едно от най-известните български сутрешни тв предавания”. Информацията очевидно не е актуална, тъй като Любомиров не работи във въпросното шоу от юни 2020-а. По някаква причина той не е поправил визитката си в съответствие със съществуващата към момента ситуация. Това обаче едва ли има кой знае какво значение за неговите клиенти, сред които могат да се видят имена на солидни световни компании и организации, включително УНИЦЕФ. Важното в случая е, че младият поет е намерил добра работа, с която да издържа жена си и двете си деца. Той е творчески директор на агенцията.

В същата фирма работи и бившата журналистка от Би Ти Ви Боряна Гидикова, която преди години водеше обедните новини на телевизията, а после е работила във формати като „Биг Брадър”, „Къртицата”, „Хелс Китчън”, „Кошмари в кухнята” и „Часът на мама”. Тя е директор продажби в агенцията. Партньор в нея пък е режисьорът Кирил Киров, който е свързан с програмите на Маги Халваджиян „Х Фактор”, „Като две капки вода” и др. Нищо чудно самият продуцент от арменски произход да е ударил едно рамо на младия татко Илиян, за да започне новата си работи извън телевизията.

Любомиров имаше доста фенки като поет, който открито признаваше своята слабост към пищните женски деколтета. Тогава той се представяше с псевдонима Августин Господинов. Почитателките обаче рязко започнаха да се оттеглят от него, когато стана ясно, че плейбоят е станал официално гадже на Петя Дикова. Още по-слаб стана интересът към Любомиров, когато се разчу, че дъщерята на Аня Пенчева ще го прави баща. За щастие, тогава той вече работеше при Гала в „На кафе”. Според слуховете, заплатата му е била 3500 лева на месец – сума, напълно достатъчна за младото семейство, особено когато към нея се добавят и парите, които печелеше бъдещата по онова време майка.

В началото на миналото лято обаче стана ясно, че поетът вече няма да се появява по телевизията. Въпреки това половинката му не се притесни да роди и второ дете от него, а много хора се чудеха как се издържа младото семейство. Говореше се, че пари на младите давал бащата на булката Сашо Диков. Но ето, че месеци по-късно истината става ясна – от поет Любомиров е станал практик и е сменил римите с бизнес.

Прегледана: 178684

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече