Imalent SR32 – вторият по мощност фенер в света! Осветява до 2080 м (120 000 лумена)

0

Най-далекобойният от мощните и най-мощният от далекобойните. Imalent SR32 – втори по мощност в света! 120 000 лумена и 2080 метра!

Фенерите са неотменна част от ежедневието на всеки авантюрист, охранител, спасител или просто на тези, които обичат да са подготвени за всяка ситуация. В тази връзка, Imalent SR32, представен ексклузивно от Kiroff Фенери, ексклузивен представител на реномирания производител Imalent за България, се нарежда на върха на иновациите в света на преносимото осветление. Със своите поразителни 120 000 лумена, той осветява тъмнината като вторият по мощност фенер в света, обещавайки не само безпрецедентна яркост, но и впечатляваща далекобойност и издръжливост.

Технически характеристики и иновации

Imalent SR32 използва 32 броя светодиоди CREE XHP50.3 Hi от трета генерация, които осигуряват живот на диода до 50,000 часа и максимална мощност от 120,000 лумена. Този фенер може да освети области на дължина до 2080 метра и има светлинен интензитет от 1,092,000 кандела, което го прави идеален за наблюдение на големи площи, охрана, мисии за търсене и спасяване и много други приложения.

Сред иновациите на Imalent SR32 са неговата усъвършенствана система за активно охлаждане с три вентилатора и PD100W ултра бързо зареждане, което позволява батерията от 32,000mAh да бъде напълно заредена за само 1 час и 30 минути. Той е водоустойчив до IP56 стандарт и устойчив на удар до 0,5 метра, което гарантира неговата надеждност във всякакви условия.

Imalent SR32 също така предлага 7 различни режима на яркост, които варират от 30 до 120,000 лумена, както и тактически стробоскоп режим. Многофункционалният OLED дисплей осигурява информация за избрания режим, текущото ниво на батерията и температурата, улеснявайки управлението и максимално подобрявайки потребителското изживяване.

Защо Imalent SR32 е вашата най-добра инвестиция?

Освен че е сред най-мощните в света, Imalent SR32 предлага впечатляваща гъвкавост и универсалност, правейки го подходящ за широк кръг от дейности и професии. Неговата висококачествена конструкция, заедно с предоставените аксесоари и бързото зареждане, го правят идеален спътник за всеки, който иска да разполага с най-доброто в областта на портативното осветление.

Открийте Imalent SR32 и други висококачествени продукти на Kiroff Фенери, вашето единствено място за най-иновативните и мощни фенери на пазара, гарантиращи вашата безопасност, видимост и комфорт във всяка ситуация.

За повече информация и поръчки, посетете официалния сайт на Kiroff Фенери, където Imalent SR32 ви очаква, за да преобрази вашето осветление към нови висоти на мощ и ефективност.

IMALENT SR32 е най-добрият и най-мощният фенер в света, подходящ за различни хиляди различни ситуации:

 • Използва 32 броя американски CREE XHP50.3 Hi светодиоди.
 • Максималната мощност е 120,000 лумена
 • Живот на диодите до 50,000 часа
 • Акумулаторна батерия с огромен капацитет 32,000mAh
 • Функция за захранване на външни устройства
 • PD 100W Type-C супер бързо зареждане
 • Високо ефективна верига за отдаване на постоянен ток ще поддържа постоянна яркост, независимо от заряда на батерията
 • Вграденият модул за термично управление автоматично ще регулира яркостта според работното състояние и външната температура
 • Комбинация от закалено ултра-прозрачно минерално и антирефлексно стъкло
 • Новопроектирана система за активно охлаждане с вентилатори до 10,500 об/мин и иновативен дизайн на структурата на разсейване на топлината.
 • Размер на продукта: 138mm (диаметър на главата) x 56mm (диаметър на тялото) x 225mm (дължина)
 • Нето тегло: 2166гр. (включена батерия)
 • Сваляща се дръжка със страничния превключвател за лесна работа.
 • Алуминиев SMO рефлектор
 • Тяло от Аерокосмически клас алуминиева сплав, износоустойчиви тип-III матово твърдо анодизирана повърхностна обработка
 • IP56 стандарт водоустойчив
 • 0,5 м удароустойчив

Приложения за IMALENT SR32:

Наблюдение на големи площи

Охрана

Мисии за търсене и спасяване

Ултра сигнализация на дълги разстояния

Граничен патрул

Брегова охрана

Полицейско преследване

Дълготраен алтернативен източник на светлина

Нощна риболовна светлина

Възпиране на кражби

Запалване на огън

Нощна смяна Сигурност

Фотографско Осветление

Кинематографично осветление за сцени на открито

Прегледана: 157696

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече