MЕ TOO! Калина Паскалева: Карбовски канеше и мен на вечери!

0

„Аз съм работила с Карбовски – два от документалните ми филми са излъчени в неговия ефир (финансирани са от мен). Канил ме е на срещи и вечери. „Избягваш всякакви покани“, е бил неговият коментар.“

С този пост журналистката Калина Паскалева взриви мрежата, заемайки страната на Миглена Каканашева в сексскандала, който дизайнерката сътвори срещу Мартин Карбовски.

Калина не стига по-далеч в обясненията и не напада директно Карбовски за сексуален тормоз, но от поста й става ясно, че тв водещият се е опитвал да ухажва и нея.

„В конкретния случай много хора няма да вземат насериозно думите на Мегз, ще си кажат – тя си го е търсела, можело е да парира Карбовски още в началото, а не да влиза в обяснителен режим, показвайки чатове“, продължава Паскалева. И допълва, че това е нормално, тъй като на сексуалното посегателство у нас не се гледа като на нещо престъпно и неприемливо. Особено когато е от мъж към жена без академично образование.

Междувременно журналистът Васил Петев, който е особено близък с Мартин Карбовски, също зае страна по темата. С характерния си остър и язвителен език той направи изказване в мрежата, което се разпространява главоломно през последните няколко дни.

„Запомнете таз народна мъдрост:

Дори Карбовски да е българският Харви Уайнстийн, а Цветан Цветанов кандидат фитнес инструктора на Байдън за терена на „Граф Игнатиево“, това не значи, че Мегз не е най-обикновена нагла шаврантия от Раковски, Айова.

The end.“, написа Петев.

Прегледана: 150235

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече